Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Το πιο εuκολο cake των 2 υλικών!

Ίσως το πιο εύκολο και γρήγορο κεκάκι που έφτιαξα ποτέ!
Και από γεύση... Ως λάτρης της nutella, απλά τέλειοοοοο!


Υλικά: για μια φόρα κέικ κλασσική
  • 5 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 300γρ. νουτέλα

 Χτυπήστε τα αυγά πολύ καλά( προτιμότερο με μίξερ) μέχρι να φουσκώσουν και να αποκτήσουν το χρώμα του λεμονιού.
Λιώστε στα μικροκύματα τη νουτέλα για 1,5-2 λεπτά αλλιώς σε μια κατσαρόλα που βράζει ακουμπήστε ένα μικρότερο κατσαρολάκι με τη νουτέλα μέσα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ρευστή(μπεν μαρί).
Ενσωματώστε το 1/3 του μείγματος των αυγών με τη νουτέλα, ανακατέψτε πολύ πολύ ελαφρά με σπάτουλα για να μην χάσετε τη "δύναμη" των αυγών και σταδιακά ρίξτε όλα τα αυγά.
Σε καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί, ρίξτε το μείγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά. Στα 25 λεπτά το κέικ σας θα είναι υγρό όπως της φωτογραφίας, αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι πιο ψημένο αφήστε το παραπάνω.
Έτοιμο! Καλή σας όρεξη! Ταιριάζει υπέροχα με μια μπάλα παγωτό βανίλια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου